Wednesday the 22nd - - PIBO TONGEREN

Het internaat ‘Beukenhof’ bevindt zich op de terreinen van de PIBO-campus en biedt plaats aan 46 internen.

Iedere intern beschikt over een individuele kamer waar hij/zij kan studeren en rusten. Een vaste begeleider komt je dagelijks helpen en ondersteunen op studiegebied en zal je met raad en daad bijstaan als je een probleem hebt van welke aard dan ook.

Voor ontspanning en beweging zijn er talloze mogelijkheden. In onze ontspanningsruimte kan je biljarten, kickeren, tafeltennis spelen of gamen op onze playstations. Je kan ook rustig TV kijken. Wij beschikken over 8 PC’s en iedere kamer is uitgerust met een internetaansluiting. Wil je je meer uitleven dan kan je – afhankelijk van de studierichting die je volgt – tot vier keer per week sporten in onze ruime sporthal. Bij mooi weer kan je je uitleven op het sportterrein van het internaat.

Iedere trimester organiseren we een uitstap op kosten van het internaat. Een subtropisch zwembad, indoorkarten, paintball, schaatsen behoren tot de mogelijkheden. Zelf kan je ook uitstapjes organiseren met de hulp van een opvoeder. Je moet enkel een bestemming kiezen zoals bowlen, zwemmen, een filmbezoek en zeven  vrienden zoeken om het PIBO-

Na afspraak zullen we je graag rondleiden. Je zal genieten van het prachtige uitzicht. Telefonisch kan je ons bereiken op het nummer 012/398060 of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Eric Billen
Internaatbeheerder